22 Mart 2010 Pazartesi

Gazetemiz Neden Ücretli?

Sayın Türk Birliği Gönüllüleri
Türk Birliği Gazetesi yayına başladı. Gazetemiz Türk Birliği, dünyada bir ilktir. Bu gazete Türk Birliği’nin gerçekleşmesinde önemli bir TEMEL TAŞIDIR. Bu gazete Türk milletinin geleceğine ışık tutacak ve Türk Birliği sevdalılarının fikirlerine yer verecektir.
Gazetemizin dağıtım sürecinde karşımıza çıkabilecek bir takım soruları daha sorulmadan cevaplamak durumundayız. Siz değerli gönüldeşlerimiz ve Türk Birliği sevdalılarının aklına takılan ya da gelebilmesi ihtimal soruları biliyor ve cevap veriyoruz.
En önemli soru; Gazete neden ücretli?
Sayın gönüldeşlerimiz,
-Türk Birliği gazetesinin satılmasının birçok nedeni bulunmaktadır. Bunlardan en önemlisi Gazetenin DEVAMLILIĞIDIR.
Gazetemiz düzenli olarak çıkacaktır, ÇIKMALIDIR. Bunun içinde düzenli olarak maddi kaynağa ihtiyacı vardır.
-Üyelerimizden aidat ve bağış kabul etmediğimiz için İl/ilçe temsilciliklerimizin bir takım giderleri olmaktadır. İl/ilçe temsilciliklerimizin giderlerinin en azından bir kısmını bu sayede karşılamayı sağlamak için abone ve satış yapılmak durumundadır.
-GENÇLİK KOLLARI bünyesinde bulunan üniversite öğrencisi arkadaşlarımızın gazete satışı ve aboneliği yoluyla günlük harçlıklarını kazanmaları sağlamak amacındayız.
-Gazeteden elde edilen gelirle Türk Cumhuriyetlerinin tamamında daha fazla sayı ile çıkıp daha çok Türk’e ulaşmayı hedeflemekteyiz.
-Gazetenin abone ve satışından elde edilecek gelirin bir kısmını oluşturduğumuz HAVUZ’da biriktirerek ilerleyen zamanlarda yapacağımız Kurultay ve diğer etkinliklerimizde kimseden destek almadan bu gelirle faaliyetlerimizi yapmayı sağlayacaktır.
Yüce Türk Milleti Türk Birliği Gazetesi dünyada bir ilktir. Kurulduğu günden bu güne ilkleri yapan Türk Birliği Hareketi bundan sonrada Türk Dünyasında olmayanı yapacak ve başarılarına başarı katarak karşınıza çıkacaktır.
Aramıza katılın daha güçlü olalım başarılarımıza ortak olun ve Türk Birliği yolunda adımlarımızı sıklaştırıp beraberce yol alalım.
Bizi izlemeye devam edin.
Türk Birliği’ni biz kurarız...

Gazete isteme adresi;
turkbirligiank@gmail.com
0554 422 66 01

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder