2 Şubat 2010 Salı

Türk Birliği Gazetesi


Türk Birliği Platformu kurulduğu günden bu güne birçok başarılı çalışmaya imza atmış ve önemli bir halk hareketi olarak yolunda kararlılıkla devam etmektedir.
Türk Birliği Platformu, başarılı çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek aylık, düzenli olarak Türk Birliği Gazetesi’ni çıkarmaktadır.
Türkiye’de 10 bin, Avrupa’da 5 bin, Azerbaycan’da 5 bin, Kazakistan’da 5 bin, Türkmenistan’da bin, Özbekistan’da bin olmak üzere toplamda 27 bin adetle hazırlanarak, yakında Kırgızistan ve Gürcistan’da da temsilcilik çalışmalarını bitirerek burada da dağıtımı yapılacaktır.
Yukarıda yazılı bulunan ülkelerin Türkçe lehçelerine çevrilerek yayın yapan Türk Birliği Gazetesi’nde yöneticisi bulunduğunuz STK’nıza da yer vermek istemekteyiz.
Amacımız birbirinden bağımsız olarak çalışan birçok STK’nın ortak bir çatı altında toplamak ve ortak çalışmalarla hedefimiz olan Türk Birliği’ne hızla ulaşmaktır.
Diğer taraftan Türk Birliği hakkında bilgiler vermek ve birçok STK’nın bu yönde çalıştığını halka duyurmaktır.
Türk Birliği Platformu
Genel Sekreteri
İhsan Serin

1 yorum:

  1. Kazakistan , Özbekistan , Türkmenistan vs. bunlar bir araya geldiklerinde Rusça anlaşabiliyor . Dil birliği olmadıkça Türk birliği hayal ...

    YanıtlaSil